marți, 7 mai 2013

Gradina la inceputul lunii mai II

Au rasarit morcovii
si patrunjelul de radacina


 telina de anul trecut creste spectaculos
 
smochinul a inceput sa rodeasca


alunii ii avem de patru ani dar n-au fructificat pana acum
din ceapa si usturoi am consumat deja
visinii plantati in primavara au cateva fructe

 am pus in practica un sistem de sfori de care sper sa se agate fasolea si mazarea


Cam atat pentru astazi ca ma chinui de dimineata sa incarc pozele si merge foarte greu.

8 comentarii:

  1. Hai ca si la voi e totul aliniat, ordonat, exact asa cum imi place mie! Fasolea e pusa bob cu bob, ce mai: ti-e mai mare dragul sa le privesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot din cauza spatiului insuficient ma straduiesc si eu sa folosesc eficient orice bucatica care are putin soare. Ma cam incomodeaza pomii pusi acum cativa ani, dar asta e. Speram sa fie un an bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. asa si trebuie, orice locsor sa fie utilizat. dar cum de poti sa respecti progaramarile, ceea ce ti-ai propus? eu planific rand si fac rond :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt constiincioasa si meticuloasa de felul meu si trebuie sa recunosc ca ma straduiesc. In rest, nu am antrenament si cand fac randurile alea cu sapa mi se pare foarte obositor!

    RăspundețiȘtergere
  5. da? dar cu sapaliga de floricultura cum crezi ca e? pe mine ma ataca sapa si nu pot colabora deloc cu ea, asa ca... sapaliga...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca muncesti mai mult cu sapaliga la facut randuri, poate la plivit buruieni! Mai am si eu o tura in weekend la plivit buruieni in gradina unei prietene, o sa fac poze inainte si dupa. Deja ma ingrozesc ca obosesc destul de repede si ea are gradina mare.

      Ștergere
  6. Poate intr-un fel e bine ca sunt pomii acolo, ca nu mai ai nevoie de plase de umbrire, altfel cu verile caniculare ce s-au incetatenit ... Faina treaba cu sforile la fasole :) Am luat nota !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar, sunt locuri din gradina usor umbrite si care beneficiaza totusi de soare, dar sunt si locuri foarte umbroase si acolo chiar nu vad ce as putea cultiva. Chiar asa Dani, fasolea a depasit deja primul rand de sfori, cred ca trebuiau niste araci mai inalti! Mai analizam problema si poate gasim solutii.

      Ștergere