miercuri, 30 aprilie 2014

Rasaduri 2014





8 comentarii:

  1. Buna ziua.
    O colectie variata de rasaduri minunate care asteapta transplantarea.
    O zi plina de spor si vreme buna la gradinarit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soiuri variate fata de anul trecut, unele au avut o dezvoltare mai accelerata, altele pornesc mai greu. Am transplantat tot ce semanasem la sfarsitul lui februarie, urmeaza peste doua saptamani cele semanate la mijlocul lunii martie.

      Ștergere
  2. Arata foarte sanatoase rasadurile tale, cu frunzele mari si tulpina groasa. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andreea! Chiar daca au fost multe zile innorate pana la urma au crescut, am incercat sa le dau apa numai cand pamantul era destul de uscat si le-am tinut in permanenta cu geamul deschis.

      Ștergere
  3. Dani P. Ai plantat deja din ele in gradina ? Sper ca timpul o sa fie favorabil si vor rodi cat se poate de frumos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce s-a intamplat cu comentariul tau, il redau asa cum l-am gasit pe email.

      Am plantat pe 2 mai mare parte din ele, mi-au ramas cele puse la jumatatea lui martie si pe care le-am lasat in solar sa mai creasca. Sper sa ne ocolesca fenomenele astea extreme si sa ne bucuram de roade.

      Ștergere
  4. Foarte frumoase, sa-ti traiasca! Culoarea depinde si de soi; am unele black creem care sunt tare verzi, verde intens, cele galbene au si frunzele mai deschise la culoare, deci asa. Ce ma mira este faptul ca-s scunde ceea ce eu nu am prea reusit, pana la urma, dupa 3 saptamani de vreme innorata s-au lungit, s-au triplat in inaltime, dar eu le plantez inclinate si le scurtez partea aeriana astfel. Sanatoase sa fie ca n-as vrea sa le stropesc cu nimic.Daca vine caldura dupa ploile astea le voi mulci sa le feresc de ciuperca rea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat si eu diferentele dintre soiuri-de colorit si chiar forma frunzei, cred ca nu s-au lungit pentru ca am avut posibilitate sa le tin cu geamul in permanenta deschis inca de cand au rasarit si le-am udat destul de rar. Si eu sper sa fie sanatoase, le-am stropit cu macerat de urzica si am pregatita sarma de cupru dar mai astept putin sa se mai ingroase tulpina. Sper sa reusesc sa le mulcesc abia dupa ce se treiera orzul(nu mai am deloc paie). Spor in toate Elisa si plante sanatoase si roditoare!

      Ștergere