marți, 16 iulie 2013

Iulie

Drumul spre tara este intotdeauna plin de emotie, si pentru ca ma pornesc dupa o zi de mers la servici, pana ajung se innopteaza si nu pot inspecta gradina.

Inspectia se realizeaza in ziua urmatoare dis de dimineata si incepe cu solarul. Fotografiez numai ce ma impresioneaza, ma supar daca nu e totul asa cum imi doresc, imi trece si ma gandesc ca anul viitor va fi mai bine. Testez soiurile de tomate, dar cu siguranta din acestea portocalii o sa pun si anul viitor:
la fel si din cele inima de bou:







si cele roze sunt gustoase si productive:









din acestea cherry sper sa am cat sa opresc seminte!


Mirelun, mi-a rasarit bobul!


O vara frumoasa!

4 comentarii:

  1. Sa nu te deochi, ca tare frumoase rosii ai :) Cele portocalii sunt deosebit de bune, imi plac si mie la nebunie, de cand le-am descoperit sunt nelipsite in fiecare an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt frumoase, sunt foarte gustoase dar sunt putine! Mai trag sperante de la cele de afara si astept cu nerabdare rosiile cherry. Asa ca anul asta sucul de rosii o sa fie din rosiile altora =))

      Ștergere
  2. totul arata ca la carte...as fi curioasa sa vad de ce esti nemultumita :)
    voi urmari in continuare blogul sa va ce minunatii mai ai prin gradina ( apropos am vazt si vinetele si ele sunt pe drumul cel bun, vreme buna si degustare placuta cand se vor coace)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de vizita Ioana. Fiind primul an in care mi-am facut rasadurile aveam asteptari foarte mari dar m-am lovit de cateva probleme. Unele rasaduri de rosii au legat destul de putin, la altele s-au uscat din flori, am pus ardeiul la umbra si are o evolutie mai lenta. Per total sunt multumita dar era loc si de mai bine.

      Ștergere