luni, 1 iulie 2013

Gradina la sfarsit de iunie

Nu toate-s rele la sfarsit de iunie in gradina, primele rosii incep sa se coaca, unele rosii sunt afectate de caderea florilor, altele nu:








pe ici pe colo cate o promisiune:

 
 
 
ardeii sunt tot la stadiul de flori:
vinetele incearca, nu stiu exact ce soi am:








im mare cam asta este gradina la sfarsit de iunie:


O saptamana buna!


4 comentarii:

  1. Splendida e gradina ta, rosiile promit recolta buna si in continuare si vinetele si ardeii. O placere sa la vezi, asa ordonate si fara buruieni. Sa nu mai zic de poza de incheiere :) Trandafirul pune punctul pe i :)
    Sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta acolo, in coltisorul tau de rai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti draguta si ai intotdeauna o vorba buna. Sper sa-si faca treaba borul si sa am roade in continuare. Trandafirul acela era asa catifelat, delicat si avea un miros! O vara frumoasa si cat mai multe zile petrecute in gradina!

      Ștergere
  2. eee,hai ca e frumoasa gradina ta.Si ingrijita. Si la mine au mai cazut din florile de tomate,cred ca de la noptile mai reci care au fost din cand in cand. Dar sunt destule fructe,asa ca nu ma plang. Roade multe si sanatoase iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru incurajari Victoria! Cand ma uit la spatiul generos de care dispui tu, fata de gradina mea, este ca si cum as incerca sa cultiv in balcon! Am inca emotii pentru rosii, nu stiu cum vor evolua in continuare, dar pot sa-ti spun ca au un gust extraordinar, merita efortul. O vara frumoasa si plina de roade!

      Ștergere