luni, 19 mai 2014

Florile din balcon

Blocurile construite in "epoca de aur" n-au fost prea darnice cu spatiul locativ si atunci multi dintre noi am incercat sa dam balconului o alta destinatie, noi am incercat sa marim suprafata utila a locuintei. Sigur ca nu a fost cea mai inspirata alegere pentru ca acum nu avem nici balcon dar nici sufrageria nu este mai mare, n-am putut sa daramam zidul care despartea sufrageria de balcon. Si totusi imi doresc sa am o mini-gradina cu flori, este primul an cand am flori de exterior si am incercat petunii si condurasi, petuniile le-am primit de la o vecina iar condurasii i-am semanat de ceva timp. Anul asta este experimental, anul viitor o sa ma extind pe tot pervazul exterior daca porumbeii nu sunt interesati de ele.


In interiorul balconului

violete in diverse stadii


muscatele au inceput in sfarsit sa infloreasca

aceasta este numai frunze
Nu sunt cele mai frumoase flori- majoritatea sunt primite- dar sunt ale mele, imi aduc bucurie si imi dau o stare de bine.

4 comentarii:

  1. Prevad, ca balconul va deveni o sera :) Arata foarte bine toate plantutele tale. Sunt sigura, ca nu vei avea probleme cu porumbeii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar o sera, un mic coltisor vesel :). In primavara le-am schimbat pamantul si o parte din ghivece, am primit crini si o violeta. Si pentru ca nu am cum sa ma extind in interior am sa incerc pervazul exterior.

      Ștergere
  2. Foarte frumoase, Reli! Ai sa vezi c-o sa te extinzi cu plantele, sunt usor de intretinut si ne daruiesc atata bucurie! Numai bine, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea mult nu ma pot extinde, de aceea m-am gandit la pervazul exterior. Si mie imi plac si imi dau o stare de liniste. Numai bine si tie Maria!

      Ștergere