marți, 18 iunie 2013

Rosiile in iunie

Si pentru ca era vremea pentru cules visinii, joi seara am plecat la tara. De gradina n-am prea avut timp, in schimb am scos samburi, am facut dulceata si sirop, am pus visinele cu zahar pentru visinata si am facut compot. Totusi am facut cateva fotografii si cea mai mare realizare, am defoliat rosiile si am copilit vinetele. Aici am cinci fire puse afara din soiul ghittia, sunt cam la umbra:





aici am partea din solar care imi da sperante, rosii inima e bou, roze si portocalii:







 ea este incontestabil regina:




partea din solar cu rosii uriase, care au fructe destul de sus si relativ putine:



si surorile lor puse afara care se comporta la fel sau chiar mai rau, abia acum incep sa infloreasca, desi au o inaltime apreciabila:



 si o cherry kumato:






si nu in ultimul rand rosiile de la Ecoruralis, desi micute au deja flori:



Va doresc o saptamana buna!

6 comentarii:

  1. Grozave roade, mie toate mi se par regine:)) . Felicitari Aurelia, ce ma bucur ca le merge bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mirela! Sigur ca am fotografiat rosiile cu roade cat mai bogate. Nu toate arata asa dar sunt optimista ca vor rodi si ele. Daca reuseam sa le si stropesc puteam sa declar misiunea indeplinita pentru weekendul care tocmai a trecut.

      Ștergere
  2. Super arata totul atat in gradina cat si in solar,ai roade de vis,ai vazut ca desi nu le dadeai prea multe sanse in urma cu ceva timp au inceput acum sa explodeze.,si acesta este doar inceputul,ai sa vezi mai tarziu..............
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Astea sunt rosiile pentru care nu-mi faceam griji, erau deja inflorite si legasera, am si rosii care abia acum incep sa infloreasca, pentru ele imi faceam griji de fapt. La toamna tragem linie si concluzionam. Roade bogate iti doresc Maria!

      Ștergere
  3. Sunt tare frumoase, sa ai roade bogate si concluziile sa fie unele bune:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Brandusa! Asa sper si eu, sa fie sanatoase si sa rodeasca in continuare. Deja am inceput sa fac lista cu seminte de procurat pentru anul viitor. Si ale tale aratau foarte bine, sa mai postezi fotografii, si cu Gogu bineinteles!

      Ștergere