marți, 9 aprilie 2013

Din nou rasaduri

Pentru ca primele rasaduri n-au avut o evolutie fulminanta la inceput, dupa un timp in care m-am tot gandit daca mai pun sau nu alte seminte, mi-am luat avant si am plantat semintele primite de la Vasi, inca doua soiuri de rosii(grase si portocalii) de la Banca de gene, ardei iuti, kapia si vinete.








10 comentarii:

  1. de azi intra luna in crestere, probabil in asta saptamana pun si eu oaresce rasaduri, sa le vad live crescand, nu numai in poze. si-o sa le listez de la tine imagini, sa stie fetele ce si cum trebuie sa faca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte dragut! Multumesc! Sa vezi primele mele rasaduri, erau firave si alungite. Acum le-am pus la gramada si sunt mult mai viguroase. Daca vrei sa faci rasaduri, pune-le in minisere, vezi explicit la Vasi pe blog.

      Ștergere
  2. Eu am o problema cu repicatul anul asta caci am o leneeee...dar ma mobilizez weekendul asta ca e musai si neaparat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei dau o fuga si repic eu rasadurile, mi-am descoperit o adevarata pasiune in asta. Eu le-am repicat chiar daca erau puse individual.

      Ștergere
  3. ce minisere? care consiliere?:) vreau sa fac experiente in functie de inspiratie, cate 4 seminte din fiecare, agricultor adevarat:) (am cutii cu capac, din cele transparente, recuperate de la chestii cumparate la kil)
    si cand vor aparea plantutele o sa am prilej de meditatie, ehe, ce-i si viata... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana la urma cel mai bine se invata experimentand. Asa ca, liber la distractie...foloseste-ti imaginatia. Astept sa le vad la tine pe blog.

      Ștergere
  4. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Lasa sa fie, ca sa ai de unde alege si sa ai rezerve in caz de "calamitate". Si eu la fel procedez, mereu am mai multe rasaduri in comparatie cu dimensiunea gradinii. In plus, plantutele tale arata foarte bine. Si sa vezi cat de repede si frumos vor creste de acum incolo, ca se arata si soarele. Succes cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Destul de multe am acum in tura a doua. Sper sa-si gaseasca loc in gradina mea. Daca nu, in gradina prietenei mele, numai sa avem zile insorite si ele sa creasca frumoase si viguroase. Succes si tie!

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa ai de impartit rasaduri, da asa-i bine, ca se mai inmultesc gradinile cu soiuri traditionale :) Foarte bine arata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dani! Au mai crescut intre timp, cele inghesuite le-am si repicat si la inceputul lunii mai vreau sa le pun in solar. Ce nu intra in gradina mea vor merge la prietena mea pentru ca nici acolo nu se da cu chimicale. Sint foarte curioasa sa vad cum vor arata recoltele!

      Ștergere