tag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post4435041884355060207..comments2023-09-10T15:54:16.192+03:00Comments on GRADINA DE LEGUME: De MaiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14022067521537287552noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-26266430278929868722014-06-02T12:43:25.581+03:002014-06-02T12:43:25.581+03:00Multumesc Ilinca pentru pontul cu stafidele, am si...Multumesc Ilinca pentru pontul cu stafidele, am si flori uscate si neaparat trebuie sa incerc si cu stafide. Spor am dar nu prea am timp, acum ma mai asteapta o punga de petale, una de frunze de vita, una de corcoduse verzi...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14022067521537287552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-39611558011760002182014-06-02T12:36:10.765+03:002014-06-02T12:36:10.765+03:00A fost buna socata si parfumata, n-am avut posibil...A fost buna socata si parfumata, n-am avut posibilitate sa testez cat rezista in frigider pentru ca s-a terminat, cat despre dulceata de trandafir, nu esti singura careia nu-i place. Prietena mea s-a strambat cand a mirosit-o iar baiatul meu a zis ca nu-i place ca este prea parfumata! Mie imi convine pentru ca eu sunt innebunita dupa dulceata de trandafir!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14022067521537287552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-70948521228869883802014-05-31T11:31:20.403+03:002014-05-31T11:31:20.403+03:00La socată se mai pot adăuga și stafide. Se acidule...La socată se mai pot adăuga și stafide. Se acidulează mai bine și pentru mine acesta-i farmecul.<br /><br />Altfel spor la treabă că ai idei bune și mâini harnice.IlincaotGramestihttp://ilincaotgramesti.worpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-42311599756969743552014-05-31T03:43:24.123+03:002014-05-31T03:43:24.123+03:00Mmmm, arata teribil de apetisant, mai ales socata!...Mmmm, arata teribil de apetisant, mai ales socata! Cu dulceata de trandafiri nu sunt prietena, e prea parfumata pentru mine, imi place doar cum arata si cum miroase asa, de departe...! Socata tine mult daca nu deschizi sticlele si le tii in frigider, mie mi-au tinut si 2-3 luni, a fost perfecta cand au inceput caldurile, din iulie incolo! Sa aveti pofta, zic! ( ma ingrijorezi cat de harnica esti)Mariahttp://incercarimaria.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-54760392553014257972014-05-29T09:00:21.706+03:002014-05-29T09:00:21.706+03:00Buna intradevar, trimit virtual :))Buna intradevar, trimit virtual :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14022067521537287552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-45070921646249330572014-05-26T20:01:44.380+03:002014-05-26T20:01:44.380+03:00o bunatate, cred, receee...mmmm...vreau si euuuu!!...o bunatate, cred, receee...mmmm...vreau si euuuu!!!cocohttps://www.blogger.com/profile/09501794423976027927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-62396926837829579452014-05-22T16:02:29.015+03:002014-05-22T16:02:29.015+03:00E foarte simpla dulceata de trandafir, eu nu tai c...E foarte simpla dulceata de trandafir, eu nu tai coditele petalelor. Trandafirii mei abia sunt in primul an de productie ca sa spun asa, pana acum primeam petalele dar numai albe si nu-mi iesea o culoare prea placuta dar gustul era acelasi. Sa ai spor in weekend si sa ne prezinti dulceata!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14022067521537287552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-84023587027961640052014-05-22T15:20:59.783+03:002014-05-22T15:20:59.783+03:00am facut si eu o tura de socata, dar tot fara sa f...am facut si eu o tura de socata, dar tot fara sa fierb zaharul. de dulceata de trandafiri n-am avut curajul sa ma apuc, poate in weekend-ul asta.cristinahttps://www.blogger.com/profile/12477044464534727223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-76333973233969783182014-05-21T11:53:14.103+03:002014-05-21T11:53:14.103+03:00Sucul a iesit destul de dulce, o sticla pe care nu...Sucul a iesit destul de dulce, o sticla pe care nu am pus-o la frigider a fermentat mai mult si era usor intepator si mai acrisor, restul se mentin in frigider la fel cum erau cand le-am pus. Sirop de trandafir nu am incercat inca, anul asta am facut dulceata din trandafirii mei! si nu am avut prea multe petale. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14022067521537287552noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1743476353369058918.post-8037076399813823212014-05-20T20:51:29.493+03:002014-05-20T20:51:29.493+03:00Si ce bine merge un pahar de suc acrisor dupa o fa...Si ce bine merge un pahar de suc acrisor dupa o farfurioara cu dulceata :) <br />Si eu am facut suc de soc, cam tot ca tine, doar ca amestec si miere la final. Zaharul nu-l fierb il adaug pur si simplu in apa. E destul de cald si in doua zile deja il trag in sticle. Alternativ mai fac si suc de trandafiri, ca de dulceata nu-mi ajung. Dani P.https://www.blogger.com/profile/14480088629814543163noreply@blogger.com